Voor alle vragen kun je terecht bij het bestuur:

Voorzitter: Bart Janssen
Als autofanaat van het eerste uur ben ik tijdens mijn studie lid geworden van A la Kart. Hier heb ik het sleutelen, afstellen en racen geleerd. Naast het karten rijd ik ook af en toe een trackday in m’n auto en doe ik mee aan simraces.

Penningmeester/Vicevoorzitter: Remi Jonkman
Vanaf kinds af aan interesse gehad in auto- en motorsport en het technische aspect erachter. A la kart bleek voor mij de ideale combinatie van gezelschap en sleutelen. Iedereen snapt het, er gaat niks boven de kick die je krijgt van hard door de bocht scheuren, of het nou twee of vier wielen betreft.

Secretaris: Erwin Hofman
Hallo! Toen ik er achter kwam je hier in de buurt voor weinig kon karten, ben ik direct lid geworden van de vereniging. Ik kwam er al snel achter dat mijn talent niet ligt bij racen, dus ben ik als compensatie maar dingen gaan doen voor de vereniging. Super leuk allemaal!

Algemeen Bestuurslid: Robbert van Kessel
Al jaren lid en rondjes rijden op Oldenzaal verveelt mij nooit. Ook van het sleutelen heb ik veel geleerd. Heerlijk die voldoening als je door de juiste afstelling weer een halve seconde sneller kan. Afgelopen jaren heb ik de club gediend als penningmeester, nu blijf ik nog even in het bestuur hangen.