Om S.K.V. A la Kart draaiende te houden, zijn actieve leden onmisbaar! Hieronder staan een overzicht van alle commissies van S.K.V. A la Kart. Heb jij interesse om mee te helpen met een van deze commissies of heb jij een goed idee voor een nieuwe commissie? Neem dan contact op met het bestuur of met een van de leden van de commissie.

 

A la Krat

A la Krat is de activiteitencommissie van S.K.V. A la Kart. Deze commissie organiseert kartweekenden, simulatie en borrelavonden en excursies. Leden van A la Krat: Mireille Scholten, Bart Janssen, Erik van Roekel en Guido Meindertsma.

 

De MoerboerenMateriaalcommissie

Een van de belangrijkste commissies van S.K.V. A la Kart is de materiaalcommissie. Deze commissie organiseert het onderhoud van de karts, zorgt voor voldoende reserve materialen en dergelijke. Leden van de Materiaalcommissie: Bart Janssen, Remi Jonkman, Erik van Roekel, Robbert van Kessel, Erwin Hofman, Melvin van der Ende.

 

TeamChallenge commissieBKC

De TeamChallenge commissie organiseert races waar A la Kart aan mee doet. Dit is vooral de TeamChallenge. Deze competitie wordt door Kartbaan Oldenzaal georganiseerd en A la Kart doet hier met twee teams aan mee. Leden van de TeamChallenge commissie: Erik van Roekel.

 

PR-commissie

De PR-commissie verzorgt het clubblad de Vrooaa, de website, nieuwsbrief en social media. Denk hierbij aan het schrijven van artikelen en het maken van promotiefilmpjes. Ook de website en de facebook pagina worden door de vrooaa commissie beheerd. Leden van de PR-commissie: Geïnteresseerd? Mail het bestuur op bestuur@alakart.nl

 

R&D-commissie1294738195_gr

De Research and Development afdeling van A la Kart is een van de grootste binnen het Nederlands studentenkarten. Naast een aantal zeer geheime projecten focust deze commissie zich op dit moment op het ontwikkelen van een state-of-the-art tijdwaarnemingssysteem. Leden van de R&D-commissie: Remi Jonkman en Bart van der Vaart