Erik van Roekel wint race 1 Wintercup

Ondanks de dalende temperaturen, gaat het kartseizoen voor de A la Karters gewoon door. Zoals inmiddels traditie wordt er een clubkampioenschap georganiseerd, de A la Kart Wintercup. Een competitie bestaande uit 4 raceavonden, 8 races en 128 minuten karten.

Dondagavond 21 November was de eerste ronde van editie 2019-2020. De aanmeldingen bleven maar komen, uiteindelijk waren er maar liefst 29 deelnemers. De races worden verreden met de racekarts bij Kartbaan Oldenzaal en omdat er maar 18 racekarts tot onze beschikking staan, werd er gestreden in twee groepen.

Door het grote deelnemeraantal had iedereen wel iemand om zich aan op te trekken. Dit leverde een aantal spannende duels op!

Na twee races knokken won Robbert van Kessel groep B. Het overall podium werd gevormd door winnaar Erik van Roekel, Bart Janssen en Wesley Prinsen. Erik deed dus goede zaken voor het kampioenschap, met Bart en Wesley op gelijke punten. Klik hier voor de tussenstand.